(0.80€/kõne + operaatoritasu)
16 100

Makseviisid

- Tallinnas Linda Line`i kassas on võimalik tasuda Eurodes ning kehtivad järgmised maksekaardid: kõik Eesti pangakaardid; VISA, Maestro, Mastercard, Eurocard ja Visa Electron, American Express, Diners Club.
- Tallinnas Kaubamaja kassas on võimalik tasuda Eurodes ning kehtivad järgmised maksekaardid: kõik Eesti pangakaardid; VISA, Maestro, Mastercard, Eurocard ja Visa Electron, American Express, Diners Club.
- Linnahalli kaupluses ja baaris on võimalik maksta Eurodes ning kehtivad järgmised maksekaardid: kõik Eesti pangakaardid; VISA, Maestro, Mastercard, Eurocard ja Visa Electron, American Express, Diners Club.
- Kõikidel Linda Line`i laevadel on võimalik maksta vaid Eurodes ning kehtivad järgmised maksekaardid: kõik Eesti pangakaardid, VISA, Maestro, Mastercard, Eurocard ja Visa Electron, American Express, Diners Club. Laevade makseterminalid töötavad mobiilvõrgus, seega makseteminalide töös võib esineda maksehäireid.
- Helsingis Linda Line`i kassas on võimalik tasuda vaid Eurodes ning järgmiste maksekaartidega: Soome pangakaardid, American Express, Diners Club, VISA, Eurocard, Mastercard, Maestro ja Visa electron.