(1,66€ /puhelu + pvm/mpm)
0600 066 8970

Yritystiedot

Yritystiedot

14

Lindaliini AS liikennöi pikalaivoilla Helsingin ja Tallinnan välillä tavaramerkkinään Linda Line Express. Yhtiömme toimintaperiaatteena on tarjota matkustajille mahdollisimman nopea, turvallinen ja vaivaton yhteys keskustasta keskustaan. Lindaliini AS on kolmen virolaisen rahoittajan omistuksessa. Helsingissä sijaitsee Lindaliinin suomalainen tytäryhtiö Linda Line Oy, palvellen yhtiön Suomen puoleista asiakaskantaa.

1997 Lindaliini AS aloitti toimintansa liikennöiden 37LindaLine Express tavaramerkin alla. Liikennöinti aloitettiin kolmella kantosiipialuksella Jaanikalla, Lauralla ja Liisalla. Kaikilla aluksilla pääsi Tallinnaan alle puolessatoista tunnissa.
1998 Lindaliini AS myi kantosiipialus Liisan ja jatkoi liikennöintiä kahdella kantosiivellä Jaanikalla ja Lauralla.
2003 Lindaliini AS osti uuden pikalaivan nimeltään Linda Express, jonka matka-aika oli ainoastaan yksi tunti
2004 Lindaliini AS myi Linda Expressin ja jatkoi liikennöintiä kantosiipialuksilla, Jaanikalla ja Lauralla
2007 yhtiö myi kantosiipialuksen Laura ja jatkoi liikennöintiä kantosiivellä Jaanika. Saman vuoden keväällä aloitti liikennöinnin uusi katamaraani Merilin.
2008 yhtiö myi kantosiipialuksen Jaanika ja jatkoi liikennöintiä katamaraanilla Merilin. Saman vuoden syksyllä Lindaliini AS osti uuden pika-aluksen Karolin.
2009 kausi aloitettiin liikennöimällä kahdella katamaraanilla Merilin ja Karolin.
2010-2013 kausilla liikennöinti jatkuu kahdella katamaraanilla.


Kummallakin aluksella on baari ja pieni myymälä, josta voi tehdä ostoksia. Aluksesta löytyy turistiluokka, Lindaluokka sekä VIP-luokka. Lindaluokassa voit matkustaa hieman tasokkaammin pienellä lisämaksulla. VIP-luokan hintaan kuuluu oma erillinen osasto sekä ruokaa ja juomaa. Lue lisää aluksistamme ja eri matkustusluokista.

Kesällä 2013 meillä on seitsemän lähtöä päivässä Helsingistä ja Tallinnasta. Helsingissä toimimme Eteläsatamassa Makasiiniterminaalissa ja Tallinnassa meillä on oma Linnahallin terminaali. Molemmat terminaalit sijaitsevat aivan lähellä keskustaa. Tallinnassa Linnahallin terminaaliin ei saavu muita aluksia, joten mahdolliset viranomaistarkastukset sujuvat normaalisti hyvin nopeasti – kuten Helsingissäkin.

Tervetuloa Linda Linen aluksille - nopein meritie Tallinnaan!